Fašiangy na ľade 25. januára

20.01.2014 Dunajská Streda

V sobotu 25. januára sa uskutoční tretí ročník tradičného karnevalu - Fašiangy na ľade - vďaka miestnej organizácii strany MOST – HÍD a Občianskemu združeniu Szerdahely.
Podujatie so svojím zaujímavým programom láka ročne stovky malých ako aj dospelých návštevníkov. Návštevníci sa opäť budú môcť korčuľovať zadarmo a zabaviť sa pri živej hudbe. Okrem príjemného rodinného korčuľovania sa môžu tešiť na súťaž masiek, ktoré si prinesú so sebou, alebo im ich naši pomocníci namaľujú na tvár podľa želania. Počas karnevalu bude rozdaných veľa krásnych cien a ešte viac dobrej nálady. O výbornú náladu sa postará DJ ako aj ďalší hostia. V priebehu dňa vystúpi miestna speváčka Denisa Sándorová, a s krasokorčuliarskym programom sa predstavia deti z korčuliarskej školy Jumping Joe.
Organizátori pripravia chutný olovrant a na zohriatie varené víno aj horúci čaj. Najmenších „karnevalistov“ čaká malé prekvapenie. Vstup je voľný. Fašiangy na ľade 25. januára o 15:00 hod na mestskej ľadovej ploche v Dunajskej Strede.
 
Lívia Bódisová 
 

Vyberte región